s
logo.png

Einar Már Guðmundsson - Nordisk Litteraturtræf

Fredag den 13. april 2018 kl. 17 i Fanefjord Skovpavillon

Einar Már Guðmundsson (f. 1954) er en af Islands største nulevende forfattere og meget populær i Danmark. Han debuterede i 1981 og havde sit folkelige gennembrud med Universets Engle (1993), der er tilegnet hans afdøde bror, og som vandt Nordisk Råds litteraturpris. I 2009 ryddede han forsider med den politiske essaysamling om finanskrisen og dens konsekvenser Hvidbogen - krisen på Island, der også blev en solid publikumsucces. I 2012 blev han hædret med “den lille Nobel-pris”, Det Svenske Akademis Nordiske Pris. I sit store og brede forfatterskab har han igen og igen udfoldet det islandske folks historie og altid med både humor og samfundsengagement.

Kom til en aften i Fanefjord Skovpavillon, hvor forfatteren vil fortælle om sin nye roman Pasfotos.
Som romanforfatter, novelleforfatter og digter er han uovertruffen, og dertil en særdeles fængende fortæller.

Einar Már er en kendt og meget værdsat gæst på Møn. Han var årets forfatter ved Verdenslitteratur på Møn i 2002.

Pasfotos, som udkommer den 6. april på forlaget Lindhardt & Ringhof, er en rejseroman, en kærlighedsroman og en udviklingsroman. Her er boblende menneskeliv og glødende ungdom, markante personer, sjove historier og grumme skæbner - det hele vævet sammen med velkendt snilde af Einar Már Guðmundsson.

Den nye roman kan købes ved arrangementet.

For Einar Màr Gudmundsson er sket det, som få oplever, nemlig at hans kendteste romaner er genudgivet med nye omslag og samlet i en meget attraktiv "reol", dekoreret og af pap. Den fås også på dagen.


Nordisk tapas menu

Til arrangementet har Fanefjord Skovpavillon sammensat en særlig Nordisk Tapas-tallerken, som kan bestilles sammen med billetten - og nydes under foredraget. Drikkevarer kan købes på stedet.

 

Billetter til Nordisk Litteraturtræf med Einar Már Guðmundsson købes på www.billetto.dk
Pris for forfatterarrangementet kr. 100
Nordisk Tapas menu kr. 75

Pladserne er unummererede.

Adresse:
Fanefjord Skovpavilllon, Fanefjord Skovvej 6, 4792 Askeby


Nordisk litteraturtræf er arrangeret af Verdenslitteratur på Møn i samarbejde med Fanefjord Skovpavillon. I 2008 - 2010 fandt de første Nordiske Litteraturtræf sted på Møn, som et sideprojekt til Verdenslitteratur på Møn. Dette er vi glade for nu at kunne tage op igen!